Сама – Горян Петревски

  • Наличен

  • 0 Ревюта

Цена:

10.00 лв.

SKU#: Y1c1146HqR

Продавано от

Книги за всички
Доверен партньор на

Автор: Горян Петревски
ISBN: 978-619-7535-280
Брой страници: 224
Издателство: Книги за всички

Теодора има изключително успешна спортна кариера като каратист и с лекота печели всички състезания, което я превръща в знаменитост. Но тя е самотна и страни от момчетата. Причината е, че още не е преживяла травмата, нанесена ѝ преди няколко години. Неин съученик се е опитал да я изнасили, а след това пуска сред приятелите си и в училище слуха, че тя е лесно момиче. Като не успява да пребори слуховете, Теодора се премества в друго училище. Запалва се по каратето и с много хъс винаги печели победи. А истината е, че всеки път тя си представя, че противникът ѝ е младежът, който се е опитал да я изнасили, или неговите приятели. Сега те са се превърнали в главните наркодилъри в града. Сблъсъкът ѝ с тях е неизбежен. Така обаче момичето би рискувало перспективната си спортна кариера, която я води към най-големите състезания в Европа, но в живота тя не бива да прилага бойните си умения.
Самотна и затворила се в себе си, Теодора започва да си чати под никнейма Сама с непознатия Пророк. Неу­сетно двамата се сближават и тя постепенно се влюбва в него. Кой е Пророка? Най-добрият ѝ приятел в училище? Съседът ѝ, който е гениален, световно признат пианист? Или някой непознат, решил да се възползва от момичето?
Горян Петревски е най-популярният македонски автор, пишещ за млади читатели. Харесван и от младите, и от възрастните, той е писател, който добре знае как да отгатне тайните на тийнейджърите и да разкаже за чувствата им, както и да върне в младостта тези, които вече принадлежат към света на възрастните. 
Изпълнен с емоция и сантимент, романът „Сама“ разказва за търсенето на красивото и възвишеното, за порастването и любовта, за сблъсъка с лицемерието, злото и измамата.


Безплатна доставка при поръчка над 45 лв.

Методи на доставка

  • Спиди (до офис) - 4.1 лв.

  • Спиди (до адрес) - 7.7 лв.

Оценки и ревюта

0.0

Няма намерени ревюта


Към ревю


Към коментар