РОБ – Сергей Минаев

  • Наличен

  • 0 Ревюта

Цена:

17.99 лв.

SKU#: Yc3MjYR6sC

Продавано от

Книги за всички
Доверен партньор на

Автор: Сергей Минаев
ISBN: 978-619-161-064-8
Брой страници: 544
Издателство: Персей

Новият хит от автора на култовия роман „Духless”.

Александър Исаев е поредният млад човек, за когото емблемата на успеха е визитна картичка с неговото име и логото на голяма корпорация, съчетано с позицията мениджър. Той сбъдва мечтата си, но само за да разбере, че лъскавите бизнес сгради крият не само предизвикателства и възможности, но и много безсънни нощи, въпроси, които не спират да звучат в главата ти, колеги, готови на всичко, за да те прецакат, и едно ново, доста по-различно разбиране за корпоративния свят.
С присъщия си цинизъм и бруталност Минаев ни показва разложението на големите корпоративни структури, безхаберието, което цари на всички нива, превъзходството на личния интерес пред фирмения и пълната неангажираност на служителите. Но всичко това всъщност изобщо не е пагубно в годините преди финансовата криза – корпорациите реализират печалби, директорите строят къщи и карат висок клас автомобили, мениджърите се радват на бонуси и на още някои „допълнителни” придобивки, които си осигуряват сами, тайно загребвайки от паричния поток, минаващ през тях.
Александър Исаев се научава да прогресира в стъклената сграда, прекарвайки все повече време в социалните мрежи и осигурявайки си стабилни доходи. Личният му живот е в пълен синхрон с липсата на смисъл в кариерата му.
Но нещата се променят. Светът е изправен пред най-опасната криза от времето на Голямата депресия. На Исаев предстоят интересни събития и житейски уроци, за които, за съжаление, няма как да бъде подготвен.


Безплатна доставка при поръчка над 45 лв.

Методи на доставка

  • Спиди (до офис) - 4.1 лв.

  • Спиди (до адрес) - 7.7 лв.

Оценки и ревюта

0.0

Няма намерени ревюта


Към ревю


Към коментар