На парти при президента – Атанас Раденски

  • Наличен

  • 0 Ревюта

Цена:

17.00 лв.

SKU#: SGN3308U88

Продавано от

Книги за всички
Доверен партньор на

Автор: Атанас Раденски
ISBN: 978-619-235-109-0
Брой страници: 400
Издателство: Светлана Янчева – Изида

В един бързо променящ се свят на противоречия и несправедливости мъж на средна възраст решава да гледа на всичко с усмивка – и да бъде щастлив, независимо от обстоятелствата.
Българинът Иван Иванич се радва на скромния си, но приятен живот като университетски преподавател. С падането на дългогодишния диктатор страната изпада в политическа и икономическа криза. Тогава съдбата неочаквано отваря пътя на Иван към САЩ. Той пристига с отворени очи в Америка – и открива, че раят не е място, а отношение на сърцето към света и живота.


Истината е, че не бях срещала скоро литературен герой, който да ме спечели така, както го направи простодушният (но само на пръв поглед) Иван Иванич. Позитивен, но не в онзи лустросан и американизиран смисъл на думата, героят от романа на Раденски ни връща към онези времена, когато бяхме в еднаква степен объркани и опиянени от надежда за бъдещето. Реалистично и без нотки на истерия, делнично и в същото време забавно, виждаме Новия свят, изтъкан от абсурди, лишен от ореола на откривателството и големите възможности. 
Цветанка Севдина

ЗА АВТОРА

Атанас Раденски е българо-американски учен и автор, който работи и живее в Ориндж, Калифорния. Автор е на романите „На парти при президента“ (2016, 2021) и „Спасителката“ (2019).


Безплатна доставка при поръчка над 45 лв.

Методи на доставка

  • Спиди (до офис) - 4.1 лв.

  • Спиди (до адрес) - 7.7 лв.

Оценки и ревюта

0.0

Няма намерени ревюта


Към ревю


Към коментар