Малкият дявол – Анна Ю

  • Наличен

  • 0 Ревюта

Цена:

16.00 лв.

SKU#: ZKVuR83QOR

Продавано от

Книги за всички
Доверен партньор на

Автор: Анна Ю
ISBN: 978-619-161-121-8
Брой страници: 416
Издателство: Персей

Тя е на кръстопът. Притисната от обстоятелства и разочарована от хора. От съпруг, който иска да я лиши от любимата ѝ работа и докарва фирмата ѝ до фалит, от приятелки, затънали в собствените си проблеми, от мръсна предизборна кампания, в която е принудена да обслужва един кандидат примамка. И от броените дни, в които трябва да действа и да решава как ще живее оттук нататък.
Една млада жена във водовъртежа от събития в големия град сред силните на деня. В лабиринта от успехи и провали, съпътстващи битката ѝ да запази кариерата си и да отстои принципите си.
Ще убеди ли съпруга си, че любовта му не може да бъде затвор? Ще докаже ли на покровителите си, че порочните им сметки са криви? Ще налучка ли верните стъпки в минираното поле на тайните връзки, на подмолната конкуренция, на мнимите приятелства и непредвидените коварства? Или всеки неин ход ще заплита все повече кълбото от грешки в неудържимата ѝ амбиция да изтръгне победата си, избирайки между две злини. Избирайки малкия дявол.
Завладяващ сюжет в жанра на модерната градска проза. Безмилостна дисекция на лични и обществени отношения по политическите върхове и в медийните дебри. Стъписващо откровение за дързостта да бръкнеш в раната на болната от фалш, корупция и зависимости съвременност, където парите и алчността са единственият бог. Събитийна динамика, стилистична лекота и стъписващи обрати грабват читателя в новата книга на Анна Ю.


Безплатна доставка при поръчка над 45 лв.

Методи на доставка

  • Спиди (до офис) - 4.1 лв.

  • Спиди (до адрес) - 7.7 лв.

Оценки и ревюта

0.0

Няма намерени ревюта


Към ревю


Към коментар