Където някога вървяхме – Шел Вестьо

  • Наличен

  • 0 Ревюта

Цена:

19.99 лв.

SKU#: MsxqBnnzOE

Продавано от

Книги за всички
Доверен партньор на

Автор: Шел Вестьо
ISBN: 978-619-161-115-7
Брой страници: 608
Издателство: Персей

Един от задължителните за четене романи на ХХI век. Макар че авторът отправя поглед назад, той разказва за събития и човешки съдби, които ни помагат да разберем кои сме ние и каква е посоката, която трябва да изберем в живота си.
Това е сага за раждането на модерния човек, жаден за живот, преследващ мечти и търпящ разочарования. В сложни емоционални, социални и обществени перипетии са въвлечени няколко млади мъже и една огнена жена, с техните любови, страхове и горести. Някои от тях усещат гъдела на бунта и светотатството, но се подчиняват и правят онези избори, които се очакват от тях. Други открито се бунтуват. Преплитат се съдбите на богати наследници и бедняшки синове като Еку Видинг и Алу Каяндер, провокативната Луси Лилиейелм, която се противопоставя на тесните морални норми на своето време, Ивар Грандел, който живее с пламъка на каузата, в която вярва.
Романът притежава интелектуална сила и изящност, преплита индивидуални съдби и значими обществени процеси по толкова убедителен начин, че сюжетът пулсира от живот.
Шел Вестьо (роден 1961 г.), носител на най-големите литературни награди в Скандинавския север и отличил се като един от най-достойните продължители на великите европейски реалисти, се движи непогрешимо в богаташките салони и бедните стаички на работниците, в кръчмите и по тенискортовете, из Хелзинки, завладян от червените, и вечеринките на висшата класа.
Красив, епичен и въздействащ роман, от който струи облагородяващата сила на литературата.Безплатна доставка при поръчка над 45 лв.

Методи на доставка

  • Спиди (до офис) - 4.1 лв.

  • Спиди (до адрес) - 7.7 лв.

Оценки и ревюта

0.0

Няма намерени ревюта


Към ревю


Към коментар