Истории със силата на прегръдка – Красимир Проданов

  • Наличен

  • 0 Ревюта

Цена:

10.00 лв.

SKU#: 0SK2652FH3

Продавано от

Книги за всички
Доверен партньор на

Автор: Красимир Проданов 
ISBN: 978-619-249-017-1
Брой страници: 128
Издателство: КВЦ


Книга за всички, които обичат малките неща да ги водят към смисъла на живота.
Историите, които предстои да разгърнете, са наистина необикновени. Най-малкото защото всъщност могат да бъдат изживени от всеки един от нас. Препоръчват се на всеки, който се чувства сам в момента или пък просто има нужда от прегръдка.
Карат те да се замислиш за едно или друго – често доста сериозно, но в същото време са написани с голяма вяра, че всичко е наред. Оптимистични по характер, те са пълни с онази енергия, която ни прави откриватели, пътешественици, философи, но най-вече добри приятели. Затова и ще са си изпълнили предназначението си, ако се случи именно това – да се сприятелят с теб!

Красимир Проданов е журналист, редактор и преводач от чешки език. Работата го е отвеждала зад микрофона като водещ на популярни радиопредавания или пък зад монитора като главен редактор на различни издания. Една от страстите му е да събира слънчеви мигове – с каквито е пълна и тази книга. Това са мигновения, внезапно появили се мисли, странни срещи… все неща, които са се превърнали във вдъхновяващи преживявания.


Безплатна доставка при поръчка над 45 лв.

Методи на доставка

  • Спиди (до офис) - 4.1 лв.

  • Спиди (до адрес) - 7.7 лв.

Оценки и ревюта

0.0

Няма намерени ревюта


Към ревю


Към коментар