Братя – Барт Муярт

  • Наличен

  • 0 Ревюта

Цена:

10.00 лв.

SKU#: hDP3570Ofr

Продавано от

Книги за всички
Доверен партньор на

Автор: Барт Муярт
ISBN: 978-619-235-105-2
Брой страници: 160
Издателство: Светлана Янчева – Изида

Историята на седем братя – това е като в приказка, в която най-малкият накрая се оказва най-умен и най-голям късметлия. За соб­ственото си детство ка­то най-малкия от сед­мина братя разказва фламандецът Барт Муярт. Днес той е изключително популярен в международен мащаб, четен и обичан, както и многократно награждаван писател, преведен на повече от 20 езика. Спечелил е Мемориалната награда „Астрид Линдгрен“ (2019), най-голямата награда за детска литература (50 000 евро). 
Световната критика определя „Братя“ като съкровищница от спомени за детството. От историите в нея лъха настроение, което ще ви кара да се смеете, дори и да нямате братя или сес­три. Ще видите света през погледа на детето, което авторът  е бил, но и на възрастния човек, който е сега – не е чудно, че книгата пленява толкова разнообразна читателска публика. 
С „Братя“ Барт Муярт доказва без съмнение, че дори щастливото детство може да бъде златна мина за един талантлив писател. Това е книга, в която ще се влюбите, докато я четете, и ще започнете да се ровите сред соб­ствената си съкровищница от детски спомени.


Безплатна доставка при поръчка над 45 лв.

Методи на доставка

  • Спиди (до офис) - 4.1 лв.

  • Спиди (до адрес) - 7.7 лв.

Оценки и ревюта

0.0

Няма намерени ревюта


Към ревю


Към коментар