28 дни от живота на Катерицата – Иван Андрусяк

  • Наличен

  • 0 Ревюта

Цена:

12.00 лв.

SKU#: SnG12498Dw

Продавано от

Книги за всички
Доверен партньор на

Автор: Иван Андрусяк
ISBN: 978-619-235-100-7
Брой страници: 224
Издателство: Светлана Янчева – Изида

Украинският „Дръндьо“ – забавно-смешна история за един тийнейджър, написана от един от най-популярните писатели на Украйна, номиниран за световната награда за детска литература „Ханс Кристиан Андерсен“ (2020) и спечелил националната награда „Леся Украинка“. Книгата е включена в селекцията на най-добрите книги за деца и юноши в света White Ravens.
Когато съучениците ти лепват прякора Бурундук (Катерицата) и ти се подиграват, защото по физическо не можеш да прескочиш козата и да се покатериш на въже, тогава сърцето ти така се свива, че си готов на всичко, само за да докажеш кой всъщност е Ивас Бондарук. Дори да си излюпиш... джобен дявол! Или да разгадаеш загадката на зловещите стъпки, които отекват през нощта където спиш, или да правиш рискови химически експерименти и накрая да се опиташ да опознаеш изкушенията на „възрастния“ живот.
Това е една от най-известните книги за млади  читатели в съвременната украинска литература и се препоръчва за изучаване в средния курс на училищата в Украйна.


Безплатна доставка при поръчка над 45 лв.

Методи на доставка

  • Спиди (до офис) - 4.1 лв.

  • Спиди (до адрес) - 7.7 лв.

Оценки и ревюта

0.0

Няма намерени ревюта


Към ревю


Към коментар